Școala Superioară de Comunicare și Televiziune își deschide porțile

Școala Superioară de Comunicare și Televiziune își deschide porțile

În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2015, Școala Superioară de Comunicare și Televiziune organizează înscrieri la modulele de comunicare (purtător de cuvânt, sef birou presă), televiziune (prezentator tv, reporter, operator imagine, editor imagine), radio (realizator emisiuni, redactor) și DJ.

Școala Superioară de Comunicare și Televiziune are cei mai buni traineri de pe piața media și din sfera comunicării: Oreste Teodorescu, Mircea Radu, Raluca Tache, Oana Dobre, Giani Croitoru, Ioana Teodorescu, Iolanda Stăniloiu și alti profesioniști în media și comunicare. Mai mult: invitații permanenți ai Școlii Superioare de Comunicare și Televiziune sunt nume importante din televiziunile de top din România și purtători de cuvânt sau șefi de birouri de presă de la cele mai importante instituții publice.

Dotările tehnice ale Școlii Superioare de Comunicare și Televiziune sunt comparabile cu cele ale televiziunilor importante din România. Pe lângă sălile și amfiteatrele de curs, punem la dispoziția cursanților platouri tv, grupuri de montaj și regii tv, toate bazate pe tehnologia UltraHD 4K.

Programa Școlii Superioare de Comunicare și Televizune este una revoluționară, bazată pe module ce combină în mod unic noțiunile teoretice cu cele practice, indiferent de modulul ales.

Durata cursurilor de televiziune și comunicare durează 6 luni, câte 2 zile/săptămână, cele de radio 3 luni, câte 3 zile/săptămână iar cele de DJ 2 luni, câte 3 zile/săptămână.

Oferta noastră se adresează studenților facultăților de jurnalism, studenților facultăților umaniste și absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Toate cursurile organizate de către Școala Superioară de Comunicare și Televiziune sunt acreditate ANC (Agenția Națională pentru Calificări), iar diplomele eliberate în urma examenului de absolvire poartă antetul Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Cursurile Școlii Superioare de Comunicare și Televiziune debutează pe data de 16 noiembrie. Vă așteptăm!