Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu

Am absolvit Facultatea de Regie Film si Televiziune a Universitatii Hyperion, urmata de un Master in Jurnalism, iar in prezent sunt doctorand in Teologie la Universitatea Ovidius din Constanta.

Lucrez in Mass-Media din anul 1994, debutand ca reporter de investigatii la Jurnalul National.

Am realizat emisiuni la Antena 1, Pro tv, Prima Tv, Antena 2, particip ca jurnalist-analist la Antena 3, Realitatea Tv si B1 tv, editorialist la Gardianul, Stirea Zilei si Cap Limpede.

Am urmat cursurile de specialitate: Persuasiune mascata la Facultatea de Jurnalsim din Bayreuth, Germania (2008); Manipulare, Propaganda si Dezinformare la Institul Media din Corde sur Ciel, Franta.(2010).

Am publicat: Codul lui Oreste la editura Rao, Demonii puterii in democratie, la editura Taso si La sfarsit va fi inceputul, editura Taso.

Sunt coautorul piesei de teatru Si noi si ea, Teatru Foarte Mic, am jucat in  filmele Milionari de week-end, regia Catalin Saizescu, Eminescu versus Eminem, regia Florin Piersic jr si Websitestory, regia Dan Chisu.

In prezent sunt lector la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion, Bucuresti, titularul cursului: Comunicare, manipulare si dezinformare.