Ce aducem nou

De ce aș urma aceste cursuri?!

De ce, dacă am absolvit o instituție de învățământ superior de profil (comunicare, jurnalism, media, tv sau film) sau sunt student al unei astfel de instituții aș dori să devin student la o astfel de instituție?!

Ce-mi poate aduce în plus frecventarea acestor cursuri?!

Și acum sa răspundem pe rând acestor posibile întrebări…

Noi, Școala Superioară de Comunicare și Televiziune, analizând ofertele existente astăzi și beneficiind de expertiza în domeniu a celor care formează echipa de traineri și a celor ce au gândit acest proiect, venim să completăm foarte aplicat informațiile și cunoștințele voastre, dobândite până în acest moment. Punem accent pe comprimarea la maxim a informațiilor teoretice și targetarea exactă  a conținutului acestora, în cadrul unui concept de cursuri interactive cu aplicare practică imediată, sub permanenta coordonare a specialiștilor noștri; dinamica cursurilor și expertiza în domeniu a specialiștilor noștri, cu care venim în fața voastră; baza dotării fiind realizată cu echipamente de generație foarte nouă (UHD4K). Noi nu ne aflăm în competiție cu absolut nici o altă instituție sau formă de învățământ existentă.

Cursurile practice, în cadrul cărora vor fi parcurse toate etapele de realizare a tuturor genurilor de producții TV, cu accent deosebit pe conținutul, redactarea și realizarea știrilor de televiziune.

Proiecte practice pe parcursul cărora vor fi simulate toate situațiile posibile cu care va puteți întâlni în activitatea voastră viitoare, în orice domeniu de activitate pentru care vă veți pregăti.

Toate aceste lucruri se pot realiza în cadrul cursurilor noastre nu doar prin simpla voastră participare ci în urma unui efort comun și a unui interes maxim manifestat atât de trainerii ce vor veni în fața voastră, cât și prin efortul și dăruirea voastră pentru a descoperi și a învața tainele acestei profesii deosebite, care cere multă dăruire, efort și dorință de a învăța.

Asteptăm să răspundeți provocării noastre și să devenim cât de curând colegi ai aceluiaşi domeniu de activitate.

Realizarea a numeroare proiecte practice ce vor fi evaluate în cadrul orelor de curs și selectate pentru a putea fi prezentate în cadrul unei compeții interne. Acestea devin, la finalizarea cursurilor, parte din mapa profesională intrând în portofoliul vostru personal.

Tot ceea ce urmează să identificați, să aplicați și în acest fel să vă dezvoltați cunoștințele în acest domeniu, din păcate, nu poate fi exprimat în cuvinte și de aceea vă asigurăm că interesul nostru comun este să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a dobândi, la finalul studiilor, experiența și cunoașterea de care aveți nevoie.