Bogdan Radu

Bogdan Radu

Bogdan Radu-Albu si-a inceput activitatea profesionala in anul 1999, fiind recunoscut ca ziarist de catre Societatea Ziaristilor din Romania. A urmat cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti.

A fost pe rand reporter, redactor, producator, realizator tv, apoi pasiunea pentru imagine si sunet l-a determinat sa se indrepte catre latura tehnica a meseriei pe care a ales sa o practice. Incepand cu anul 2004 s-a axat mai mult pe crearea de imagine si sunet, fiind operator imagine, editor de montaj si regizor de montaj, atat pentru case de productii, cat si pentru televiziuni din Romania. A lucrat pentru Televiziunea Romana, Antena 1, Antena 2, Antena 3, B1 tv, Kanal D, Prima tv. A creat spoturi video pentru Vodafone, Telekom, ZDF, ANL, Asociatia de Lupta Antidrog AMA si POLITIA CAPITALEI.

De-a lungul timpului a participat la realizarea a numeroase productii tv (reality-show, emisiuni de turism, anchete jurnalistice, talk-show, interviuri, documentare), dar are la activ si cateva zeci de transmisiuni sportive (fotbal, handbal, basket, hokey, tenis de camp)

Este formator autorizat CNFPA si scopul sau este acela de a ajuta la formarea unor profesionisti in domeniul audio-vizual, astfel incat calitatea productiilor tv din Romania sa creasca atat din punct de vedere editorial cat si tehnic.